Hem > Nyheter > Innehåll

Akryl Display Bra kvalitet

Jul 01, 2017

Akrylskärm Manuell eller halvmekanisk slipning på huvudbältet eller sandpapper, användning av slipmedel eller sandpappersslipning, på grund av relativt mjuk, bra pasta, Acrylic Display slipningsområdet är större, mindre värme, värmen är bra, inte bara Hög produktionseffektivitet, slipkvalitet är bra och lämplig för slipning av komplexbildande yta. Grovslipning när användningen av stor kornstorlek slitstark, akrylskärm fin slipning vid användning av slitpartikelets små partikelstorlek. Akrylskärm Observera att kylning måste utföras vid slipning, vanligtvis med vatten som kylvätska.

När akryldisplayramen är manuellt polerad ska den fästas på den polerade ytan med ett tryck av ca 5 till 10 N med en finull eller doppad bomullskula med ett polerat vax och jämnt linjärt längs processens längd vid en Hastighet 100-120 r / min, akrylskärm Vanligtvis 1 ~ 2mm per sekund framåt. Var försiktig så att du inte fokuserar för mycket på en del av poleringen, för att undvika bildandet av lokal friktion överhettning och behandling av depression. Observera också att polervaxens poleryta inte ska vara för torr, bör vara uppmärksam på utfodringssmörjning.

Polering vax för akryl polering, Akryl Display polering process att bli ett av de viktigaste processmaterial. Polerat vax har fördelarna med hög poleringshastighet, hög finish och lång livslängd och kan ändra poleringskvalitet och driftsmiljö. Till exempel, Acrylic Display polering med ett sällsynt jordartspoleringsvax, en minut för att slutföra arbetsbelastningen, såsom användning av järnoxidpoleringsvax, tar 30 till 60 minuter. Sällsynt jordpoleringsvax på grund av sin unika kemiska och mekaniska roll i principen om poleringseffektivitet, akrylskärm som akrylskärmsramens poleringsprocessmaterial.

Den största skillnaden mellan polering och slipning är att poleringen inte ändrar arbetsstyckets dimensionsnoggrannhet men bara tar bort de fina linjerna och fläckarna i akryldisplayramen, Acrylic Display förbättrar ytfinishen, minskar hålet tills det blir en spegel Glans, akrylskärm Lägg till polerat vax mellan de bearbetade ytorna.

Akryl rekvisita funktioner

1, en hög grad av genomskinlighet: plexiglas är det mest utmärkta polymera transparenta materialet, ljusöverföringshastigheten 92% högre än glasöverföringen.

2, hög mekanisk hållfasthet: plexiglas relativ molekylvikt på cirka 200 miljoner, är en lång kedja av polymerföreningar, och bildandet av molekylkedjan är mycket mjuk, akrylskärm, så att styrkan i plexiglas är relativt hög, motsträckning och slagmotstånd 7-18 gånger högre än vanligt glas.

3, lätt vikt: plexiglasdensitet 1,18 kg / dm3, samma storlek på materialet, dess vikt är bara hälften av vanligt glas, metall aluminium (lättmetall) 43%.

4, enkel bearbetning: plexiglas kan inte bara använda snedkantsskärning, borrborrning och kan använda aceton, kloroform och andra bindningar i olika former av utrustning, akrylskärm men även med formsprutning, injektion, strängsprutning och annan plastgjutningsmetod Bearbetas till stora flygplans cockpitskydd, små till proteser och tandvård och andra produkter.