Hem > Nyheter > Innehåll

Akryl Display Bra kvalitet

Manuell eller halvmekanisk slipning på huvudbältet eller sandpapper, Akryl Visa användningen av slipmedel eller slipning av sandpapper, på grund av relativt mjuk akrylskärm, god pasta, slipkontaktområdet är större, mindre värme, värmen är bra, inte bara Hög produktionseffektivitet, Akryl Display Slipkvalitet är bra, akrylskärm och lämplig för slipning av komplex formningsyta. Grovslipning när användningen av stor kornstorlek slitnar, fin slipning vid användning av slipmedelets små partikelstorlek. Observera att kylning måste utföras under slipning, akrylskärm vanligtvis med vatten som kylvätska.

När akrylskärmens ram poleras manuellt, ska Akryl Display anbringas på den polerade ytan med ett tryck på ca 5 till 10 N med en finull eller doppad bomullskula med polerat vax och jämnt linjärt längs processens längd Med en hastighet av 100 till 120 r / min, Vanligtvis 1 ~ 2 mm per sekund framåt. Var försiktig så att du inte fokuserar för mycket på en del av poleringen, för att undvika bildandet av lokal friktion överhettning och behandling av depression. Observera också att polervaxens poleryta inte ska vara för torr, bör vara uppmärksam på utfodringssmörjning.

Polering vax för akryl polering, polering process att bli ett av de viktigaste processmaterial. Polerat vax har fördelarna med hög poleringshastighet, Akryl Display High finish och lång livslängd och kan ändra poleringskvalitet och driftsmiljö. Till exempel, Acrylic Display polering med ett sällsynt jordartspoleringsvax, en minut för att slutföra arbetsbelastningen, såsom användning av järnoxidpoleringsvax, tar 30 till 60 minuter. Sällsynt jordpoleringsvax på grund av sin unika kemiska och mekaniska roll i principen att polera effektivitet, som akryl bildruta poleringsprocess material som valts.

Den största skillnaden mellan polering och slipning är att poleringen inte ändrar arbetsstyckets dimensionsnoggrannhet men bara tar bort de fina linjerna och fläckarna från akryldisplayramen, förbättrar ytfinishen, minskar hålet tills det blir en speciell glans, Lägg till polerat vax mellan de bearbetade ytorna.

Akrylprodukter har utmärkt prestanda, i köpcentret kan vi se en mängd vackra kosmetiska räknare, mobil presentbutik och sätta alla typer av matvaror hyllor, matlådor etc. Acrylic Display hittar du är akryl figur I de stora köpcentra Eller butiker kan vi se att akrylprodukterna spelar en stor roll, speciellt i kosmetikdisken, är akryl rekvisita oumbärlig. Akrylskärm Så vad är det speciellt och fördelaktigt?

1, en hög grad av genomskinlighet: plexiglas är det mest utmärkta polymera transparenta materialet, ljusöverföringshastigheten 92% högre än glasöverföringen.

2, hög mekanisk styrka: plexiglas relativ molekylvikt på cirka 200 miljoner, akrylskärm är en lång kedja av polymerföreningar, akrylskärm och bildandet av molekylkedjan är mycket mjuk, så hållfastheten i plexiglas är relativt hög, motsträckning och Slagmotstånd 7-18 gånger högre än vanligt glas.

3, lätt vikt: plexiglasdensitet 1,18 kg / dm3, akryl Visa samma storlek på materialet, dess vikt är bara hälften av vanligt glas, metall aluminium (lättmetall) 43%.

4, enkel bearbetning: plexiglas kan inte bara använda snedkantsskärning, borrborrning och kan använda aceton, kloroform och andra bindningar i olika former av utrustning, akrylskärm men även med formsprutning, injektion, strängsprutning och annan plastgjutningsmetod Bearbetas till stora flygplans cockpitskydd, små till proteser och tandvård och andra produkter.