Hem > Nyheter > Innehåll

Akryl Display Production Process

Jun 05, 2017

Akryl visas nästan alltid i alla aspekter av livet och kan producera nästan vilken produkt som helst i livet. I akrylskärmsproduktionen, akrylskärm kan materialet vara skärmtryck, lasergravering, flammepolering, plåtutskrift, termisk böjningsblister och så vidare är dessa egenskaper genom den allmänna traditionella industriella formsprutningen mycket svår att uppnå. Eftersom plattans seghet och graden av syrabeständighet jämfört med uthållighetsplattan och marknadsför nytt huslaminat, är Acrylic Display i kontrast mycket lätt att bryta och spricka, såsom slag och böjningseffekt. Därför bör vi vara bekanta med dess attributfunktioner för att göra det enklare att använda. Akrylskärmsstativ för en mängd olika produkter har fått utmärkt visningsvärde, vilket är fler och fler företag inom olika användningsområden. I livet finns överallt akrylskärmsramens figur, men dess tillämpningsomfattning innefattar kosmetikdisplayen, smyckendisplayen, akrylskärmen, den digitala produktdisplayen, handenhetens display, den exklusiva vinklassdisplayen, den avancerade klockan och så vidare . Så akryl display rack i valet av vilka principer vi bör komma ihåg?


Det viktigaste är valet av material, bara välj rätt, för att överväga nästa val. På den nuvarande marknaden omfattar produktion av bildskärmsmaterial huvudsakligen akrylplåt, miljövänligt trä, speciellt brandskiva, kretskort och så vidare. Och jämföra dem, Acrylic Display hittar i dessa material används ofta i akrylbräda, miljövänligt trä.


2. Att integrera det visuella systemet för företagskultur. Valet och Vision-systemet för företagskultur förenar färgen, vilket gör att akrylskärmens ram kan vara effektivt med företagskulturformen förenar, integrerar företagets Visionsystem.


3. Skärmens ramkonstruktion, enligt kundernas behov, för att utforma former för val. För att känna valet mer i linje med plåtens utformning, kan akrylskärmen effektivt rädda plåten för att undvika smaklös avfall, vare sig för miljön eller för gästerna är ett ansvarsfullt företagsbeteende.

För att kunna vidare köpa högkvalitativa bildskärmsprodukter, först och främst kan du röra akrylens bildram, du kan använda denna mening för att bestämma kvaliteten på den preliminära situationen. Bra yta i akrylskärmens yta på den lätta rundan, mår bra och kommer inte att ha ett fingeravtryckskrapfenomen.

För det andra är det i köpet nödvändigt att uppmärksamma insynen i akrylskärmramen, eftersom många små fabriker för att maximera vinsten i materialval kommer att använda återvunnet material, kommer denna typ av återvinningsmaterial från plåten att vara mögelaktig , Gulfärgande fenomen från utseendet är mycket lätt att se, och strukturen är mycket skarp, bra akryl är en mycket stark ljusöverföring, akrylskärm måste användningen av råmaterial också vara miljövänliga föroreningsfria råvaror. För produkten är främst från utseendet att differentiera.

Slutligen måste akryldisplayens stabilitet och kapacitet övervägas, bra akryldisplay kommer att ligga i standardområdet för godtycklig placering av föremålen visas inte förvrängt distorsionsproblem, samtidigt som bildskärmsramen använde plattformenhet och tjockleken är konsekvent kan Delta i standard jämförelse med akrylskärmstjocklek. Och bra akryl skärmfärg är också mycket förenad, integriteten till mycket bra!