Hem > Nyheter > Innehåll

Akryl Display Visuella effekter är mycket attraktiva

May 10, 2017

Akrylskärmsstativ med personliga anpassade, rika färger, kristall genomskinligt och känsligt och felfri material kan spela en mycket bra visuell effekt. Det är den här visuella effekten är väldigt attraktiv, du kan göra vår presentationsskärm mer smidig, transparent och färgstark med en bra Akryl Display-visning av varor, men också en bra varumärkesbild.
Skärmstället med ett unikt utseende och varumärkeslogotypen är också en bra reklamfilmskultur, utökad synlighet. Kan göra människor mycket bra att skilja sitt eget varumärke, akrylskärm detta är mycket viktigt för marknadsföring. Endast ett tydligt varumärkesigenkänning, akrylskärm för att ha högre användarlojalitet och klibbighet.
Vilka är kategorierna av akrylskärm:
1, akryl kosmetik rack, kosmetika butiker, köpcentra för kosmetika display och display;
2, akryl smycken display stativ, akryl display smycken butik, guld butik för smycken display och display;
3, akryl klocka display stativ, klockbutiker, köpcentra för visning och visning av klockor;
4, akryl mobiltelefon display står, mobiltelefon butik för mobiltelefon display och display;
5, akrylalkohol och tobaksskärm står för visning och försäljning av cigarettdrycker.
Ovanstående bildskärmsläge är bara några få typer av akrylskärmstativ, naturligtvis är typen av akrylskärmstativ mycket mer än det, hur många typer av produkter med antalet matchande akrylskärmar för att kunna vidare köpa Till kvaliteten på bildskärmsprodukter, Först och främst kan du röra akrylskärmen genom känslan, du kan använda denna mening för att bestämma kvaliteten på den ursprungliga situationen. Bra akryl display rack yta avrundad runt och slät, mår bra och kommer inte att ha fenomenet fingeravtryck repor.
För det andra är i köpet behovet av att vara uppmärksam på den transparenta akrylskärmen, eftersom många små fabriker för att maximera vinsten i urvalet kommer att använda återanvända material, kommer detta återvunna material att vara gjord av mögelväxt, gult fenomen Från utseendet Det är lätt att se, och strukturen är också väldigt skört, bra akryl är en mycket stark ljusöverföring, användningen av råmaterial måste också vara miljövänliga, icke förorenande kvalitetsråvaror. För produkten när det gäller främst från utseendet att särskilja.
Slutligen måste akryldisplayens stabilitet och vikt beaktas. Ett bra akrylskärmsläge kommer att placeras i standardområdet för godtyckliga föremål kommer inte att uppstå förvrängningsproblem, medan displayen stämmer överens med styrelsens jämnhet och tjocklek Är konsekventa, kan delta i standard akryldisplayhylla tjocklek för jämförelse. Och bra akryldisplayhylla är också mycket likformig, det hela är mycket bra!