Hem > Nyheter > Innehåll

Akrylskärm Vilken typ av fördel

May 10, 2017

Med Akryl display rack mer och mer folks favorit, Akryl Display och nu akryl display rack funktionen är mer, olika typer av produkter är olika, till exempel kosmetik utställning, smycken utställning, glasutställning, elektronisk utställning, tobak och alkohol utställning, etc. . Så vad är fördelen med Acrylic Showcase?
1 är akrylramens huvudsakliga material akryl, i designen kan vi införlivas i utställningskulturen, så användningen av processen har inte bara en bra bildskärmseffekt, akrylskärmen är lätt att rengöra och förbättrar även det övergripande Bild av företaget, från till rollen som publicitet.
2, på grund av akryl display estetik, akrylskärm och kan vara en bra produkt för att förbättra betyg. Rimlig användning av akrylskärm, inte bara för att visa utseendet på produktens egenskaper, utan också speglar produktens utmärkta kvalitet, så att kunderna inte gillar de visuella effekterna, vilket ökar produktkvaliteten och främjar produktförsäljningen.
3, även om akryl har en glasig genomskinlighet, men dess vikt är bara hälften av vanligt glas, vid hantering eller rörelse är mycket bekvämt.
4, genom den professionella designen av akrylskärmen kan överensstämma med företagskultur konnotation, effektivare visning av produkt varumärke bilden. Akrylskärm Eftersom utställningen är baserad på produktdesign, kan du bättre lyfta fram egenskaper och egenskaper hos produkten. Dessutom kan du också göra produkterna klassificerade visning, så att konsumenterna kan bläddra i processen snabbt och enkelt, att köpa.
Acrylic (plexiglas) produkter som en ny reklam bildbärare, på grund av hög genomskinlighet, plasticitet, ger en unik visuell sensorisk effekt, används ofta i terminalreklam, presenter, gåvor och så vidare. Shenzhen dag musik display leveranser Co, Ltd med sin egen mögel utrustning och design och bearbetning erfarenhet, produktion av glasprodukter som används i produktens display, reklam visning,
Akrylvisning av produktionsprocessen:
Klistra in metod:
För det första skärs akrylskärmen i en viss form, klistra in på det plan som görs. Oavsett om det gäller skärning eller klistra har högre tekniska krav. Detta är den första.
Hetpress:
Det andra behovet av att först designas enligt utformningen av hetstämplingsdjup, mångsidig trä, olja och plastgjutning, och sedan gjutna bly, gipsmaterial för yin och yang mögel. Efter det att akrylplattan är uppvärmd, är den varmpressad i formen. Hur produkten beror på mögelns utsträckning är bra eller dålig, god form pressad ur färdig produktens fullhet, släta kurvor, tredimensionell känsla av egenskaperna hos en lättnadseffekt.
Hot simmer:
Den tredje typen av akrylskärm som ska upphettas, direkt för hand, snabbt bo, knådning gjutning. Denna metod kräver fotens upplevelse, den gamla mästarens handling att slutföra. Från gjutmaskinen, gjord för hand, är produkten relativt enkel och grov och mer för visning av smycken på hyllproduktionen.
Mosaic metod:
Den sistnämnda är baserad på designen, användningen av laserskärningsmaskinen kommer att vara olika färger på plåtens akryldisplayram skärs i erforderlig geometri i golvmosaikstygn. Denna metod är lätt att transportera, kunder kan självmontera.