Hem > Nyheter > Innehåll

Kläder Rack Advantage

Jul 24, 2017

Modern livsstil, vilket gör torkställen mer och mer populära, Klädhylla, även om typen av torkställ är mycket, men dess varumärkeseffektivitet. Internet klädhängare kan ses överallt tio märken, Klädhängare men för hängemärken, det är svårt att jämföra, trots allt, hängslen än varumärkets utveckling hänger fler fördelar.

1. Klädställningsindustrin kan bygga sina egna butiker, Klädhylla, men hängareindustrin minst tio år kommer nästan ingen hängareaffär. En torkställ är i grunden flera hundra dollar, tusen yuan, tvåtusen dollar är normala, men hängaren är det? En hängare några cent, dyra några dollar, klädhylla där det är lätt att se skillnaden mellan de två vinsterna. Om du bygger en hängare butik, kan Klädhyllan en månads vinst inte räcka för att hyra, verktyg.

2. Anledningen till konsumtionskonceptet. Torkställen kan användas som en sorts möbler, från konsumentens handlingssynpunkt, så länge som deras favorit eller starka, höga klädhängare inte spelar någon roll, och modern high-end dekoration, kommer säkert att använda högkvalitativa märkehållare . Men för hängaren, de flesta människor kommer inte till en liten hängare för att slösa energi, vissa konsumenter tror att rack kan användas på linjen, Klädhylla det finns ingen anledning att köpa för bra, det är inte nödvändigt att köpa märkeshängare, detta Koncept ockuperat Mer än 70% av konsumentmarknaden.

3. Med tanke på eftermarknadstjänsten, om det finns ett problem, kan klädmärkehyllor ifrågasättas, du kan reparera, i grunden bära kostnaderna för underhåll. Emellertid är varumärket inte samma hängare, om hängaren problem, det är inte en reparation, och är i princip en direkt ersättning. Det är inte svårt att se härifrån, Klädhängningsstorkar och hängare olika, så att några av skillnaderna i eftermarknaden.

Hängare i vårt land har en lång historia, kan spåras tillbaka till Zhou-dynastin, Klädhängare, men då är hängaren en slags möbel, Klädhängare från volymen och vikten av moderna bågar flera gånger eller till och med flera gånger. Det vill säga att den gamla hängaren och den moderna hängaren är annorlunda, Klädhängaren är den gamla hängaren mer historisk. I allmänhet är hängaren en kulturell och kulturell atmosfär.

Kinas hängare uppfinning är en återspegling av livets framsteg, Klädhängare för placering av kläder lägger stor vikt vid specifikt med hängande klädhyllor att placera. Kinas hängareutveckling har gått igenom några väldigt viktiga historiska scener, Klädhylla från Zhou Dynasty-hyllorna, vårens och hösten i träet, Song-dynastin, träpallställen, Ming-dynastin huggade kappstänger till Qing-dynastin mot hyllorna, har Upplevt en lång utveckling, fortsätt att gå vidare.