Hem > Nyheter > Innehåll

Kläderacka kan uppnå

Jun 05, 2017

Klädhylla I det moderna hushållet är elektriska torkställ inte mindre än livets nödvändigheter, föreställ dig att du efter tvätt av kläder, hängde kläder efter de elektriska torkställen och sedan sätter torkställen upp, det verkar som om vi inte har För att lägga kläderna på hängen på torkställen. Klädesplattor Hissar Enligt transmissionsläget kan man dela in manuella och elektriska två typer, hur man bedömer kvaliteten på en torkhängare?

Kvaliteten på elektriska torkställen tittar huvudsakligen på den handvridna enheten, det är som bilens motor, människokroppens hjärta. Handskruvenheten är kärnan i torkställen, dess kvalitet som är direkt relaterad till torkställarnas funktion kan uppnås och produktlivet.

Först hand-cranked enhet:

1, patenterad anti-remskiva struktur av hand-cranked enhet, maximal lastkapacitet än den vanliga hand-cranked direkt ökar 1 gång gånger, Kläder Rack arbetsbesparande 50%.

2, en ny typ av anti-kort-enhet, Klädhugg Racket Pawl-patenterad teknik, hand-cranked livet direkt två gånger, förhindrar effektivt ståltrådsjobb, kortdöd.

II. Torkstång:

Användningen av aluminium-magnesiumlegering material, stilig utseende, bärkraft, enhetlig last upp till 180 kg, mer hållbar.

III. TESTA:

Branschens första lansering av användningen av missnöje, ovillkorligt återbetalningsanspråk, är också branschens märke av bemannade ställningar.

Fyra, efter försäljning:

Reparera en ersättning på 20 yuan, har styrkan att våga lova.

Var uppmärksam på att köpa åtta steg för att lyfta ställen för att köpa introduktionen

Köpa klädhylsor brukar huvudsakligen titta på sju platser: torkstångens tjocklek, torkstångmaterial, torkstångsytan, trådtråd, remskiva, hand, expansionsskruv.

Titta på torkstångens tjocklek: köp och lyfta ställen är inte tjockare desto bättre men moderata. För tjock stång, skakning för tung, ej lämplig för lyftning. Pole till

Måttlig tjocklek, 1,0 till 1,2 mm tjocklek är mer lämplig.

Titta på torkstångsmaterialet: För närvarande finns det rostfritt stål, aluminium-magnesiumlegering, kiselmagnesium titanlegering, konsumenter att skilja materialet, en är att uppmärksamma företagets beskrivning

Information, valet av välrenommerade köpmän, den andra är den direkta kraften i de två ändarna av spaken, aluminium legering kommer ofta att böja, kan inte återställas, titan legering kommer inte.

Titta på stångens yta: Torkstångens ytbehandling omfattar huvudsakligen poleringsbehandling, elektropläteringsbehandling, spraybehandling och elektroforesbehandling. Klädhylla Elektroforetisk bearbetningsteknik är den mest komplexa,

Stångens yta är mycket ljus och graden är bäst. Polering bearbetning är den enklaste, tillhör low-end produkter, denna stång yta ser väldigt ljus ut, nära de primära färgerna av aluminiumlegering

, Men ingen ytoxidationsbehandling, länge blir stångytan svart.

Titta på vajeret: En titt på vikten, Klädhylla två ser flexibilitet. Ju tjockare trådtråden är, desto mjukare är det bättre, identifieringsmetoden är att rulla vajern, släpp och se om du kan återställa

.

Se remskiva: Remskivan har vanligt metall, jämnt järn, koppar, användningen av rena kopparkompositremskivsprodukter av bättre kvalitet.

Titta på den handvridna enheten: Handtorken är kärnkomponenterna, väldigt kritiska, köpet ska vridas direkt med handvredet, se om det är smidigt, Klädstället kommer ljudet inte att vara

Stor.

Se Expansionsskruvar: Expansionsskruvarna ignoreras ofta av konsumenterna, det här bestämmer faktiskt om produkten är väl installerad, installationen är solid.