Hem > Nyheter > Innehåll

Kläder Rack Industry Development

Aug 09, 2017

1. Samma specifikationer för Hanger 10 för en grupp, båda ändarna med en tjock gummiring för att hålla fast, kan Klädhyllan vara. Om det inte finns för mycket utrymme, kan Klädhylla du använda en fast uppsättning hängare för att klä upp de stora kläderna, måste du använda tiden för att hämta en enda hängare.

2. Du kan spika en spik i hörnet av balkongen, häng en hängare, klädhylla och häng sedan de andra hängarna på den första hängaren. Och så vidare, kan hänga flera lager, för att ta emot fler ställen.

3. Hitta en stor fyrkantig kartonglåda, diagonal position limmad på en bit papper, kartongen i två trianglar. Hitta två stycken kartong vikta i tre prismatiska former, klädhylla eller hitta två av mineralvattenflaskor, limmade i mitten av triangeln. Sätt sedan hängaren i tre prismer eller en mineralvattenflaska. Dessa butikshyllor är snygga och måste användas när det är bra att ta.

Torkställen är en av de mest karaktäristiska produkterna i Kina, Klädhylla som har använts i antiken. Sedan 1995 började det kinesiska fastlandet från Taiwan introducera handdrogna rostfria stålrörsprodukter, vilket markerar början på utvecklingen av Kinas moderna torkställningsindustri.

För närvarande har torkställen blivit en hushållsprodukt, klädhylla uppdelad i handväxlad, elektrisk, utomhus (flytande), fyra typer av golvtyp. Under de senaste åren har produkterna för torkställen genomgått jordskakningsändringar, torkställen är inte längre bara en prydnad, klädhylla men också en funktionell produkt. För närvarande har "funktionen" av torkställen allmänt erkänts av konsumenterna, bildat en "balkonghushållsindustri".

Elektriska torkställ har tagit upp begreppet människors konsumtion till varumärke, högkvalitativa, enkla utvecklingsmöjligheter, trådlös fjärrkontroll för produkter, klädkonsol integrerad belysning, snabbtorkning, intelligent torkning, ljussterilisering, Bluetooth-musik, luftrening och andra funktioner i en, för att möta konsumenternas personliga behov, blir framtida utvecklingstendens

Golvhållare täcker ett litet område, lätt att flytta och vikta, priset är inte högt, klädhylla och vanligtvis med andra typer av torkställ

Produktionen och användningen av torkställen är koncentrerade i Asien, Klädställ, där många länder i Afrika inte har råd med torkställ, medan de flesta utvecklade länder i Europa använder torktumlare. Som en guide för hela den asiatiska regionen har Kina en enorm marknad för utvecklingen av klädbaren.

Med den snabba utvecklingen av Kinas fastighetsmarknad är hemmet smycken ständigt uppgraderande. Ett torkställ är en typisk representant. Kinas kommersiella bostadsförsäljning på mer än 10 miljoner uppsättningar av varje år, förutom de begagnade hustransaktionerna, har också nästan tiotusentals uppsättningar, klädhängare för klädhängare är framtiden för varje familj måste konfigureras.

Efter år av utveckling, har Kinas torkställ industrin bildat en viss skala, utvecklingen av snabbare. Branschen har en viss kapacitet hos tillverkarna om mer än 150, Klädställning tillverkas huvudsakligen i Guangdong, Jiang-hu-Zhejiang, Shandong, Henan och flera regioner.

Kina reoler försäljningsvärde på 8 miljarder yuan, varav den inhemska marknaden skala på cirka 5 miljarder yuan. China Racks Association statistik visar att den nuvarande förekomsten av Kinas torkställningar på cirka 40%, Kläder Rack den framtida utvecklingen av ett enormt utrymme, förväntas till 2020 kommer storleken på hemmamarknaden nå 30 miljarder yuan.

För närvarande delas Kinas torkställ för produktionsföretag i tre echelon. Den första echelonen är en bra fru, oavsett varumärke, teknik, kanalsäljare kallas marknadsledande; Den andra echelonen inkluderar luftning, Hope, nio Shepherd, Oriental, Love fine, Clothing Rack och så vidare, dessa företag omedelbart därefter kommer att bli de första ECHELON-företagen som ett utvecklingsmål. den tredje echelon för marknaden ett stort antal små och medelstora företag, Kläder Rack sådana företag från konkurrenskraften, munnen-i-mun, teknik, skala och andra aspekter av företaget och de första två echelon av ett stort gap.