Hem > Nyheter > Innehåll

Klädselprocess av elektroplätering

May 15, 2017

Många människor är väldigt förtjusta i att använda klädesplattor, och sedan introducerar vi försiktighetsåtgärderna när plätering av hängare är:

Först och främst är det i Process Rack elektroplätering, vattenkvalitet mycket viktigt, det är bäst att göra rena vattenhängare, kvaliteten är bäst. För det andra måste klädesplattans ytor inte vara slät, för att ha fina partiklar, vilket påverkar estetiken. För det tredje kan processen med Wenzhou beläggningsbeläggningsbeläggningslampa generellt inte använda koncentrerad salpetersyra, utan att påverka beläggningens bindningsgrad, men också för att minimera uppehållet i luften under tiden, för att inte beläggningsbältesytan ska hålla luften under lång tid tidskontakt, detta benäget för oxidation.

I de inhemska många ställen av torkningsvarumärken, klädhylla hur man väljer ett lämpligt för ditt varumärke att gå med? Det är mycket viktigt för återförsäljare. Torkställen introduceras under tre punkter som referens:

En, torkställ tillverkare att producera Kläder Rack kapaciteten av hur? Se om varumärket för kvalitetssystemets standardcertifiering, för att undersöka om det verkligen görs av kvalitetssystemstandarder för produktion, för att hitta möjligheter att kommunicera med företaget Clothing Rack-förståelse, kan förstå företagets ledningsnivå för varumärket. Besök produktionsverkstaden, se produktlinjens omfattning, är det bättre än de andra klädmärkena? Se om butiksprodukten är ordentligt ordnad? Hur är lagerhanteringsnivån? Dessa faktorer är allt du vill veta innan du går med i klädhängaren.

För det andra, hur man förstår driftskapaciteten hos klädhängarens märke? Funktionen av varumärket bör ha en ljudmekanism, oavsett om talesmännen, om det finns annonser i CCTV, är reklammaterial publicerade på helgdagarna (till exempel nyårsdagen, vårfestival 51, 11) finns det ingen enhetlig rikstäckande planering PR-aktiviteter? Dessa kan spegla varumärkesoperationen är perfekt och mogen.

För det tredje identifieringen av varumärkets torkning Racks Certificate Awards autenticitet. Den allmänna klädhängarens officiella webbplats har många certifikatutmärkelser, till exempel: "Kinas varumärke", "Mest populära varumärke", "Kvalitetsstyrningsintyg" och så vidare. Men äktheten av dessa certifikatutmärkelser, för franchisetagaren, är att förstå klart, det här är relaterat till ett affärsintegritetsproblem. Också kan söka i Baidu "racks Top Ten-märken", kolla på de här ställen som märktes, kan också förstå att dessa rackmärken, för franchisetagare spelar också ett referensvärde.

Om du vill suga på klädhängaren är det mycket enkelt, i själva verket i allmänhet så länge som bubblan i 84 vattenlösning, över en halvtimme kan vara, det här är i princip alla kan enkelt göra eller kan använda 84 för att försöka, men koncentrationen blir större. Dessutom, om hängaren är all metall, kan läggas på elden för att baka eller ånga i potten kan också spela rollen som desinfektion, eller det kan placeras direkt i solen under lång tid har också en bra desinfektionseffekt .