Hem > Nyheter > Innehåll

Kläder Rack Show

Aug 01, 2017

Krokar tror att det är ofrånkomligt att vi alla vet vad som är användningen av det. Nästan varje hushåll har en hängare, Klädhängare kan hängaren sägas att varje familj inte är och saknar del. Men idag hängare tillverkare att säga är inte vana vid att torka klädhängare, men köpcentret brukade visa klädhängare.

I köpcentret visas nästan alla kläderbyxor med hängare. Med en hängare för att visa kläder har en viss tredimensionell, och tar inte upp för många platser. Och kläderna kommer inte att vikas, så att användarna visuellt kan känna färgen på kläder, design, textur och så vidare. Klädhängare tillverkare strikt strängt, oavsett hem eller köpcentra, men köpcentret med hängarens kvalitet måste vara bättre, klädhängare eller en dålig hängare kommer att påverka människor på en bra titt på den grundläggande utvärderingen av kläder.

Plasthängare tillverkar alla typer av högkvalitativa, mellanklassiga plastställ, Wenzhou-ställ, byxor och display-rekvisita och så vidare. Har en förstklassig design och ett stort antal modeller, klädhängare, vardagskläder, damkläder, lädervaror, klädhängare barnkläder mm, var och en har en matchande produkt som passar dig.

Först och främst för att undvika att golvställen bär de tyngre kläderna. När hängaren bär den tyngre kläderna är det troligt att deformeras eller brutits. Hängaren själv är inte hög kapacitet, Klädhylla kan bara bära vikten av allmänt omklädnad, om det är för tungt, klädhylla då det inte kan stödja klädhylla är det lätt att leda till skador på hängaren, det kan inte längre fortsätta att använda . Och om det är skadat när kläderna är hängda, är Klädhylla lätt att klia kläderna, skada kläderna, så konsekvenserna är allvarligare.

För det andra försök att undvika slitage på hängarens hud. Klädhängare Hängarens hud är i allmänhet mjukare, den är lätt att bära, och när den är sliten, kommer den att påverka glansen och den vackra klädhängaren, men också lätt att rosta. Och när den är sliten eller till och med rost, om du fortfarande fortsätter att använda kläderna för att torka, är det lätt att göra hängaren på de rostiga kläderna för att skada kläderna.

Tredje, försök att undvika kontakt med hängaren och fukt. Eftersom hängaren själv stöter på vatten är väldigt sårbar mot korrosion och mjukning, är det lätt att lämna bakterier, Klädställ, så att din hälsa försöker undvika hängare och fuktkontakt. Använd vanligtvis hängaren för att torka kläder, klädhängare, men försök också att torka vattnet, förutom att det lätt kan korrumpera hängaren själv, Klädhylla om det är för mycket vatten, kläder för tungt, men också lätt att leda till deformation och trasig hängare.

Nyligen är en av de mest populära vännerna som använder roterande hängare som. Enligt återförsäljarens säljare är denna lagringsmetod att använda hängningsmetod för att hänga kläder, hängande kläder är tre gånger den traditionella garderoben, hela skåpets skåp kan roteras 360 grader, klädtillbehör är extremt bekvämt och hängande kläder Ju mer smidig rotation, Kläder Rack underkläder ställningar, slipsar, aktiviteter, klädhängare såsom dra korgen och andra fina komponenter, klädhängare men också bättre att sortera kläderna för att lösa den traditionella garderobskläderna svårt, hängande kläder svårt att hitta kläder och andra frågor. Klädhylla Från mini till medelstora, stora och andra olika specifikationer, kan möta den olika längden på utrymmet. Oavsett om det är en ny garderob eller omformningen av den gamla garderoben, är det extremt lätt att installera.