Hem > Nyheter > Innehåll

Kläder Rack Technical Content

Lyftklädseln är nu mer än bara en enkel torkningskläder, klädhylla och mer som bär människor för att försköna vår balkong, utsmyckning av vår nya hemfunktion, på grund av att det tekniska innehållet inte är högt, är industrins tröskelvärde inte hög de senaste åren , Klädhängare, alla torkställmärken. Såsom svampning ut, släpper klädhyllan oss i inköp av torkställ och till sist spenderar lite tid.

1 val inom den utmärkta kvaliteten hos klädmärket. Kläder Rack Hand, remskiva komponenter, tråd, dessa tre är fokus, hand är nyckeln. Faktum är att Dryckstången är nästan inte dålig. Den nuvarande kvaliteten på den bästa OK-handen, Dr, super hållbar, kan vara modell.

2 torkställen installerade. Vi kan bli förvånad över att problemet med torkställen faktiskt är halva tiden beror på att installationen inte är standardiserad. Installationen av specifikationen kommer att förlänga produktens livslängd. Tvärtom, förhastad installation, kommer att leda till dålig användning, Klädhylla orsakar underhåll. Den nuvarande installationsavgiften är cirka 30 yuan, om jag låter mig, vill jag hellre spendera 60 yuan, så att den professionella ansvaret för att installera människor. Installation är en nyckellänk! Jag har djup erfarenhet. Wide, Buddha-regionen, Klädhyllan rekommenderas starkt hem Dr, installationsnivån första klass. Kläder Rack Även om de verkar bara ladda 30 yuan.

Och sedan stressade: standardiserad installation är mycket viktigt, var god välj en skicklig och ansvarig installationspersonal. Handtorkningsställen är lätt att förbise detaljerna i installationen: Torkställen är installerade, Klädhylla uppmärksammar handtaget på linjen, hela utloppet, stram, det hjälper till att smidigt fungera och undviker kortlinjen. (Skicklighet: hand dra tråden, stram den och skaka sedan), underskatta inte detta, Klädhylla har handstycket 30% av det fel som orsakas av kortlinjen.

3. Första anmärkning: De första torrstavarna ner (om det hittades torrstav inte faller, fortsätt inte att skaka, klädhylla kan du försöka hänga kläderna för att ladda), hänga kläder, upprepas upp och ner ungefär 20 gånger efter att ha körts , Slät.

Hängarens roll är att hänga kläder. Klädhylla Är Kinas tidigare populära möbler. I antiken är hängaren tillverkad av trä, klädhylla, men materialet i årets Wenzhou-hängare har länge någonsin förändrats. Låt oss ta en titt på detaljerna i flera kategorier av Wenzhou-hängare.

Den första är ett träställ, klädhylla som produceras vid en torr fuktighet på 18 ° C och torkas efter att produktionen är klar. Klädhylla Användningen av trä för att göra kläderna nära den naturliga känslan av varm och elegant känsla av den allmänna kostnaden och själva materialet är inte förorenat. Men det är lättare att vattna lätt att knäcka hängen lätt lätt fuktig.

Den andra är en plasthängare, klädhylla som nu är det senaste och mest populära materialet. Kvaliteten på hängaren i plast är lätt att bära, och bearbetningen är inte lätt att säga att kostnaden inte är hög kan producera olika hängarehängare, klädhylla, men i produktions- och återvinningsprocessen är det lätt att producera förorening av Miljön i materialet Hängande kläder är begränsat, utöver omfattningen av deformation eller till och med bruten. Den tredje för tyghängaren, mode söt kan också skydda axeln är inte deformerad, Klädhängare är användningen av ett smalt sortiment av kläder kan inte använda lite stor, och rack kan inte vara smutsiga efter rengöring. Och i underhållet av så många typer av hängare på Wenzhou-ställen att göra är en av de bästa möjligheterna att köpa kan lova att ha efter försäljningen av torkställ för att säkerställa att högkvalitativa produkter och förbättra garanti- och underhållssystemet. Den andra för att förlänga torkstället Användningen av liv för att säkerställa regelbundet underhåll, klädhylla för att säkerställa att hissen är mycket jämn, friktion reduceras kraftigt, med remskivan mellan graden av slitage kraftigt minskad, kan kraftigt förlänga torkningstiden kuggstång; Dess fyra användning av olja är bästa smörjmedel, symaskinolja, använd inte matolja eller fast smör.