Hem > Nyheter > Innehåll

Mat Display Showcase Ett språk av produkten

May 15, 2017

Varje typ av showcase kan uttrycka sina Food Display Showcase representativa produkter av ett språk, matskärmar till människor för att förmedla språket, inte mindre än marknadsstrategin för produktpublicering, showcase är den mest direkta produktinformationen för att förmedla konsumenterna den första Mat Display Showcase procedur. Showcase för att göra vackra produkter, alltid ett öga kan hittas, viljan att köpa människor är bara några minuter eller ens några sekunder bestämt, missa den här prime tiden kommer inköpet gradvis att blekna ut medvetandet. Mat Display Showcase Välj en god mat showcase, under de första 1 sekunderna, låt kunderna upptäcka din produkt, då kan Food Display Showcase möjlighet att låta säljaren och kunden nå en affär. Mat Showcase för att göra följande, är det bra att förmedla matinformation till konsumenter.

1, måste matskärmar skydda matens säkerhet

2, mat displayskåp måste vara starkt perspektiv, Food Display Showcase kan visa hela utbudet av mat, både vackert och hållbart.

3, mat display skåp måste göra utställningsområdet att dela klart, låt maten visas ordentligt, låt kunden valet en överblick.

4, mat display skåp måste vara stabil belysning, låg mat Display Showcase feber, spara el och minska skadorna på livsmedelsexponering.

5, matskåps sprayfärg behöver miljöskydd, jämn hårdhet nog för att hålla bildskåpet helt nya grader, för att säkerställa effekten av utställningarna

Om displayskåpet självt är ett material med glas, kan Food Display Showcase långdistanstransport lätt brytas, detta för att visa transport orsakade vissa svårigheter, och lite slarvigt kommer det att bli fler problem.

Showcase i transportprocessen av de största problemen är: showcase deformation, skador på hörnen, trasigt glas, trådbrytning och så vidare! Om du vill förhindra ovanstående Food Display Showcase-situation, undvik förlusten, det är värt mycket uppmärksamhet att göra detta arbete.

För det första för vissa kunder är mycket fokuserade på kvalitet, Food Display Showcase detaljer, mycket försiktig handel, hängde titan så långt som möjligt för att låta kunderna från dörr till dörr leverans. Detta är också det mest direkta sättet att handla, så att kunderna till kvaliteten på Hong Ti erkände en väg.

Före leverans kommer fabriken att kontrollera en gång till, Mat Display Showcase meddela kunden till dörren, kontrollera mottagningsskåpet, i leverans. Naturligtvis, om den skador som inte är skador på människan, är vår eftermarknadsservice också tillgänglig.


För det andra, i Foshan, Guangzhou närliggande kunder, Food Display Showcase kan behaga speciell bil dörr-till-dörr. Det här sättet är bara lämpligt för showcase anpassning och showcase produktionsfabriker, avståndet ligger inte långt från situationen att välja. Självklart kommer hängt titan också att vara baserat på antalet Showcase Showcase, gratis dörr-till-dörrinstallation.


För det tredje, logistik, är de inhemska kunderna får skåpet ett val, är också sannolikheten för skador något större än de föregående två, men också den mest använda i showcase industri transportmetod.