Hem > Nyheter > Innehåll

Mat Display Showcase Orderly

Jul 24, 2017

Först och främst bör livsmedelsskärm, när den placeras i maten placeras parallellt, om den är annorlunda, så kan du ta en vertikal bildskärm. När varorna visas, visas Food Display Showcase klassificeringen och klassificeringen mellan de vertikala linjerna, varorna och råvarorna ska vara snyggt mellan kyckling och kyckling i en linje, grisar och grisar, Food Display Showcase nötkreatur och boskap etc., Den andra som baseras på ett sådant tryck, borde dela tydligt, så lätt att hantera, för att underlätta kundshopping. Om skåpet har två skikt, kan vi lägga lite liten matlagning i övre, matskärmslådan. Multi-komponent kan placeras i det nedre.

Och då ska all mat följa principen om först in först ut först och i allmänhet kan vi dela maten i varma och icke-heta mat två kategorier. Mat Display Showcase Följd av en liten kategori av het mat är uppdelad i bakad, stekt, halogen, stekt, ångad klass; Icke-varma mat kalla diskar; Bröd är uppdelad i bröd, kinesiska och västerländska punkter, västpunkt, tårta, bakverk. Displayen ska sorteras efter stor klassificering, Mat Display Showcase liten klass, Mat Display Visa samma typ av produktdisplay i en region och markeras tydligt.

Var uppmärksam på att följa principen om först in först ut, sätt de gamla varorna på framsidan av raden, de nya varorna på insidan och placera dem snyggt och ordnat. Mat Display Showcase Samtidigt kan vi också enligt kännetecknen för kokt mat och säsongsmässiga förändringar, så att visningen av varor också har några förändringar, bör den normala försäljningen av goda varor ges för att öka visningsytan, öka försäljningen .

För reklamartiklar, bör nyhetsbrevsskärmen ökas, matskärm Visa en volymvolym, plats uppenbar. Särskilda säsongsmässiga visningar av varor bör också öka, till exempel Ching Ming Festival rosta sugande gris, Dragon Boat Festival dumplings, månkakor och så vidare, Mat Display Showcase andra varor bör baseras på storleken på försäljningen för att bestämma visningsområdet.

Det rekommenderas att vissa av operatörerna av lagade matbutiker kan använda de ovan beskrivna flera sätten att korrekt sätta matskärmen i livsmedelsproblemet. Mat Display Showcase Jag tror att dessa metoder också effektivt kan hjälpa dig att förbättra maten Försäljning

När man köper glass ska de tre element som beaktas: displayskåpets arbetsmiljö, displayskåp. Högkvalitativa maskinkonfigurationer (till exempel kompressorer, motorer, matskärm med displaydisplay, etc.) säkerställer att maskinen är hållbar. Omgivningstemperaturen är också en viktig faktor om butiken ligger vid en högre omgivningstemperatur. Att välja högtemperaturdisplayskåp.

Showcase används för att spara skärmen på glass, till exempel italiensk glass, Food Display Showcase, lagringstemperaturen är mellan -16 ~ -18 grader, då måste vi välja ett bildskåp för att möta kraven och samtidigt behålla smaken av glass .

Displayskåpet ska göra det möjligt för kunden att tydligt se isen som lagras inuti. Samtidigt är skåpet till skönhet vackert och nytt, Food Display Showcase, det är nödvändigt att visa upp designkraven. Skärmskåpets storlek beror på butikens område, med hänsyn till harmoni med omgivande mat.

Skärmsläckare behöver lång drift, Mat Display Showcase energieffektivitet har blivit en av de faktorer som påverkar bildskåpet.