Hem > Nyheter > Innehåll

Mat Display Showcase Parallell Display

Mat Display Showcase Först bör de placeras parallellt när maten placeras, om den är annorlunda kan klassificeringen tas vertikalt för att visas. Visning av varor, klassificering och klassificering bör vara vertikala linjer mellan klart, mat Display Showcase varor och varor bör vara lika och städa, kyckling och kyckling i en linje, grisar och grisar, nötkreatur och nötkreatur och så vidare, den andra grunden för Denna analogi bör vara klart uppdelad, så lätt att hantera, bekväm för kunderna att handla. Om utställningen har två våningar kan vi placera några små portioner av lagad mat i det övre lagret och multikomponenten kan placeras på nedre våningen.

Sedan finns det köttskärmslådan all mat ska följa den avancerade först ut ur principen om problemet, och i allmänhet kan vi dela mat i varm mat och icke varm mat två kategorier. För det andra, enligt den lilla klassificeringen av varm mat är uppdelad i grillad, stekt, halogen, stekt, ångad klass, Mat Display Showcase icke-hett kall mat kategori; Bröd är uppdelad i bröd, västerländsk bakverk, bakverk, kakor och bakverk. Skärmen måste klassificeras enligt den stora kategorin, den lilla kategorin, matskärm Showcase den liknande produkten visas i ett område och markeras tydligt.


Var uppmärksam på att följa den avancerade första principen, garaget på framsidan av linjen, de nya produkterna placerade i insidan och placerade i en snygg och ordnad. Samtidigt kan vi också enligt kännetecknen för kokta livsmedelsprodukter och säsongsmässiga förändringar, så att visningen av varor också uppstår en viss förändring, normal försäljning av bra varor, Food Display Showcase bör ges för att öka visningsytan, Förbättra försäljningen.


För reklamartiklar, bör nyheterna på displayen ökas, Mat Display Showcase en känsla av kvantitet, plats. Särskildhet, säsongsvaror display också att öka, Food Display Showcase som Qingming Festival rosta sugande gris, Dragon Boat Festival Zongzi, mitten av hösten mån kakor och så vidare, andra varor måste baseras på storleken på försäljningen för att bestämma visningsområdet .


Så föreslog köksdisplay frys frysen att vissa operativa deli ägare kan använda de metoder som beskrivs ovan för att utföra korrekt visning av mat i deli showcase, tror jag att dessa metoder kan också hjälpa dig att förbättra försäljningen av mat.