Hem > Nyheter > Innehåll

Mat Display Showcase Förfrågan

Jun 19, 2017

Många människor förstår inte köksmaten i kraven, det verkar som att allt vill sätta här, som en förvaringslåda, Food Display Showcase Jag vet inte att den här metoden är extremt fel, olika livsmedel är dess egenskaper olika, så det finns en Mycket mat en gång i frysen, då det kommer att påskynda dess åldrande, är den rationella användningen av frysen mycket viktig.

Så hur man använder en rimlig frys har blivit de flesta människor bryr sig om problemet. Frys temperatur är i allmänhet ungefär minus 18 ° C, vid denna temperatur, visar Food Show Showcase de allmänna bakterierna att döda eller hämma dess reproduktion, där maten lagras med en bättre bevarande effekt. Men frysningen förstås inte för att kunna döda bakterierna helt, men vissa lågtemperaturöverlevnad av bakterierna kan överleva den starka frostmotståndet. Så en annan synvinkel, om skåpet inte ofta rengörs och desinficeras, kommer Food Display Showcase att bli en del av bakteriens bekväma fotfäste.

Dessutom kan maten i skåpet också sätta för mycket, så att temperaturen kommer att göra maten utanför låg temperatur och hög inre temperatur orsakad av försämring. Såsom billig att köpa en stormarknad för att köpa en får man en av bröd, stora väskor med ångat bröd, och kan inte äta, du kan packa och sedan frysa, oroa dig inte för att gå ut.

I de frusna förhållandena är aldrig lång form. Ta ut med en mikrovågsugn, mjuk och fräsch som någonsin! Frysningstiden är ganska kort, den slutliga temperaturen på uppvärmningen kan vara rumstemperatur. Och det är bäst att frysa med förpackningen. Eftersom det är uppvärmt till rumstemperatur, var inte rädd för plastpåse sönderdelning av giftiga ämnen som problemet. Det är detsamma när risbröd tas ut ur skåpet. Mat Display Showcase Köp färska ärtor, peeling ärter ris, inte tvätta, direkt i matväskan, låtsas inte för mycket för mycket, förseglad god tätning, direkt i den frusna kommer att kunna. Ät ute när du inte behöver frysa, tvätta direkt till vattnet kan kokas. Denna metod för bearbetning så att vattnet i grönsakerna snabbt bildar en regelbunden och liten iskristall, Food Display Showcase jämnt spridd i cellen, kommer inte vegetabilisk vävnad att förstöras, medan den inre kemiska processen av grönsaker och inte kan utföras , Så svampar och mögel kan inte överleva.

Och då ska all mat följa principen om först in först ut först och i allmänhet kan vi dela maten i varma och icke-heta mat två kategorier. Följt av en liten kategori varm mat är uppdelad i bakad, stekt, halogen, stekt, ångad klass; Icke-varma mat kalla diskar; Bröd är uppdelad i bröd, kinesiska och västerländska punkter, västpunkt, tårta, bakverk. Displayen ska sorteras efter stor klassificering, liten klass, matskärm Visa samma typ av produktdisplay i en region och markeras tydligt.

Var uppmärksam på att följa principen om först in först ut, sätt de gamla varorna på framsidan av raden, de nya varorna på insidan och placera dem snyggt och ordnat. Mat Display Showcase Samtidigt kan vi också enligt kännetecknen för kokt mat och säsongsmässiga förändringar, så att visningen av varor också har några förändringar, bör den normala försäljningen av goda varor ges för att öka visningsytan, öka försäljningen .

För reklamartiklar bör nyhetsbrevsskärmen ökas, en känsla av volym, plats uppenbart. Särskild säsongsvisning av varor bör också öka, Food Display Showcase som Ching Ming Festival rosta sugande gris, Dragon Boat Festival dumplings, månkakor och så vidare, andra varor bör baseras på storleken på försäljningen för att bestämma visningsområdet.