Hem > Nyheter > Innehåll

Mat Display Showcase att värma huvudsakligen

Food Showcase använder generellt högdensitetsbrädafärg, färgar mer än varm främst, enligt produktstil, med järnmodellram och andra material.
Professionell produktion av olika Zhangui, vi kommer att baseras på kundens behov, skräddarsydda, från platsstorlek, design ritningar, godkännande av konstruktionen till slutförandet av acceptans, Food Display Showcase för att tillhandahålla one-stop service Huvudsaklig verksamhet: köpcentra showcase produktion presentbutik, presentbutik, presentbutik, presentbutik, presentbutik, presentbutik, presentbutik, presentbutik, smycken showcase, klädutställning, små hushållsapparater presentbutik, mobil presentbutik, skoskåp, barnskåp, skåp, bilkuddar showcase, sängkläder Showcase, hantverk showcase, underkläder showcase, mat Display Showcase mat showcase och annan showcase produktion.
Företag: Anhui, Anqing, Bengbu, Bozhou, Chaohu, Chizhou, Chuzhou, Fuyang, Hefei, Huaibei, Huainan, Huangshan, Lu'an, Ma On Shan, Suzhou, Tongling, Wuhu, Xuancheng.
Leverans av displayskåp är en mycket viktig del av hela transaktionen.
Om bildskåpet självt är ett material med glas kan långdistanstransport vara lätt att bryta, vilket medförde att transporten av showen orsakade vissa svårigheter, och lite slarvigt kommer det att bli fler problem.
Showcase i transportprocessen av de viktigaste problemen är: showcase deformation, hörnposition skada, glasskador, trådbrytning och så vidare! Om du vill förhindra ovanstående situation, för att undvika förluster, är det mycket värt att göra detta arbete För det första är det för vissa kunder som är mycket fokuserade på kvalitet, detaljer, mycket försiktiga transaktioner, och Hong Titanium försöker tillåta kunder att välja upp dörren. Food Display Showcase Det här är också det mest direkta sättet att handla, så att kunderna känner igen kvaliteten på Hong Titanium på ett sätt.
Före leverans kommer fabriken först att kontrollera igen och sedan meddela kunddörren, kontrollera godkännandet, i sändningen. Självklart, om skadorna inte är mänskliga, så är vi också efter att vi underhållit försäljningen.
För det andra, i Foshan, Guangzhou, nära kunden, vänligen kontakta dörren leverans. Denna metod är endast lämplig för showcase anpassad sida och showcase produktionsanläggning, avståndet är inte långt för att välja fallet. Självklart kommer Hong Titanium också att vara baserat på antalet showcase, gratis dörr-till-dörrinstallation.
För det tredje, logistiken, får hemmakunderna ett val av bildskåp, men också sannolikheten för skador något större än de två föregående sätten, men visar också industrin, de mest använda transportmetoderna.
Varje typ av showcase kan uttrycka sin representativa produkt av ett språk, vad gäller marknadsföringsstrategin för produktreklam, showcase är den mest direkta produktinformationen till konsumentens första A-procedur. Visa showcase för att göra de vackra produkterna, alltid man kan hitta, folk som vill köpa är bara några minuter eller ens några sekunder att bestämma, saknar den här gyllene tiden, inköpet kommer gradvis att blekna ut ur medvetandet. Välj en god matutställning i första 1 andra gången, så att kunderna hittar din produkt, så ha möjlighet att låta säljare och kunder nå en överenskommelse. Food Showcase gör följande punkter, kommer att kunna mycket god mat information att förmedla till konsumenterna.
1, måste matskärmar kontrastera livsmedelssäkerheten
2, matskåmar måste vara mycket synliga, kan visa mat i alla riktningar, både vackra och hållbara.
3, måste matskärmar göra ett klart visningsområde, så att matskärmen placeras i ordning, så att kunderna väljer en överblick.
4, mat display skålar behöver ljus stabilitet, låg värme, spara el och minska skador på livsmedelsexponering.
5, mat display skåpet färg behöver miljöskydd, jämn hårdhet nog, för att behålla den helt nya skåpet, för att säkerställa att effekten av utställningar