Hem > Nyheter > Innehåll

Supermarket Shelving Enkel installation

Jul 11, 2017

Huvudkomponenterna i stormarknadens hyllor är följande: från kolonn, golv, laminat, Supermarket Shelving backplane, tak, konsol, fot, Supermarket Shelving guardrail, baffel, prisstång och andra komponenter. Olika modeller av olika komponenter, baksidan kan vara den centrala backplane, back net, Supermarket Shelving orifice. Tvättställ också med ljuslådor, lampor, skyltar och så vidare.

Supermarket hyllor vackert designade, lätta att installera, Supermarket Shelving durable, lämplig för stormarknader, butiker, affärer och andra bildskärmsprodukter. Allmän belastning inom 200 kg per lager. Supermarket Shelving I stormarknaderna stod hyllorna för de allra flesta stormarknader, stormarknadshyllor, hur man säger det är särskilt viktigt.

Vid valet av stormarknadens hyllor för att välja egen butiksstämma som liknar hyllan, Supermarket Shelving inte för hög eller för kort, den allmänna höjden 1,8 meter till 2,2 meter. Lagringsavståndet på stormarknaderna kan inte vara för högt, för högt för de lägre produkterna, kommer avsevärt att slösa av hylla.

I allmänhet lade ingången till köpcentret några dagliga nödvändigheter, Supermarket Shelving som schampo, pappershanddukar och andra vanliga saker. Supermarket Shelving Export för att lägga några små bitar av varor, äta varorna. Gilla sojasås och andra vanliga saker som ska placeras i det enklare att hitta platsen.

När den placeras efter typ av separation, färskt, grönsaker, ett klassområde, klädområde, hushållsapparater och så vidare. Precious saker att använda bra showcase display, till exempel kosmetika, kan du sätta på den vackra skärm hyllan. Skåpets öppna ljus, Supermarket Shelving och glas är genomskinliga, detta kan markera produktens varumärkesbild.

Från online shopping data, tredje kvartalet i år, Kinas online shopping marknaden har nått mer än 2000 miljarder, är Supermarket Shelving jämfört med den traditionella detaljhandeln till synes bristfällig. Tidigare i år har Kinas detaljhandel uppstått kring utvecklingen av olika typer av kriser. Supermarket Shelving Till leverantören för att samla höga kanalavgifter orsakade av att pressa upp priser, liksom problem med produktkvaliteten, till hela industrin för att ge oöverträffat tryck. Supermarknadens vinstmarginaler sjunker, rörelsekostnaderna stod för ökningen av detaljhandelns rörelsemarginaler föll, vilket påverkade stormarknadsindustrin, Supermarket Shelving och därmed påverka försäljningen av stormarknader. Supermarket Shelving Enligt undersökningen kan online shopping för att delta i tävlingen ändra det nuvarande mönstret i Kinas detaljhandel. Undersökningen visar att Kinas topp 5% av de 100 största företagen har lanserat online shoppingplattform och kör bra, nästan hälften av företagen måste utföra online-shopping, men inför svåra situationer, säger Supermarket Shelving att 10% av företagen fortfarande säger att online shopping På sidan.