Hem > Nyheter > Innehåll

Supermarket Shelving Main Composition

Jul 01, 2017

Huvudkomponenterna i stormarknadens hyllor är enligt följande: från kolonnen, golvet, Supermarket Shelving laminat, backplane, tak, konsol, fot, Supermarket Shelving guardrail, baffel, prisbar och andra komponenter. Olika modeller av olika komponenter, baksidan kan vara den centrala backplane, back net, öppning. Tvättställ också med ljuslådor, lampor, skyltar och så vidare.

När temperaturen stiger kommer konsumtionen av sommartillförsel att värma upp, dricka, solskyddsmedel, solskyddsmedel, myggnät, myggspolar, mattor, liners och andra varor bli populära råvarumarknader. Stormarknadskampanjer är rika och färgglada, vissa förmånspolicyer, och till och med nått 50%. Branschen sa att den här sommaren levererar konsumtion tidigare än vanligt. Sommar är toppen av konsumtionen av drycker, fruktjuicdrycker, Supermarket Shelving-drinkar, mjölkdrycker ... ... en mängd olika drycker som bär färgstark kappa, packade med snabbköpshyllor före. Även om olika märken av drycker ökar, men från snabbköpet för att öppna sommarfestet, utgjorde dryckesförsäljningen en viktig position. Sedan in i maj för att främja ökningen av styrkan, har försäljningen av Supermarket Shelving-flaskor haft en betydande tillväxt. Oavsett om den nya versionen av sommarvarorna, eller en mängd varumärken att delta i reklamartiklar, säljer impopulära.

Många bilder vi kan se efter det är inte vad de vill ha, de så kallade snabbköpshyllorna placeras faktiskt mer av showen är en återgivning av saker, Supermarket Shelving, så vid den här tiden behöver fortfarande förstå, verkligen när du väljer , Du borde se vad som är bättre. I själva verket är Supermarket Shelving den verkliga bildeffekten att hjälpa oss att anpassa och välja hyllan så att när den faktiska användningen av tiden inte är rimlig, behöver Supermarket Shelving vid denna punkt fortfarande uppmärksamhet.

Vi känner till stormarknadens hyllor när bilden är att behöva förklara i detalj grundläget för vissa hyllor, en bra bild av sig själv spelar en bra roll och nu kan många förklara i detalj fördelarna med vissa hyllor i Det specifika valet av tid eller bör se hur man hanterar är det bästa, vi hoppas verkligen att alla i valet av hyllor när de kan känna till värdet på denna hyllan, Supermarket Shelving först efter användningen av ett mål att utvärdera.

Bekvämlighet butik snabbköp hyllor hur man layout layout av nybörjare är mer besvärliga saker, den formella snabbköpet stormarknad layout och dekoration och utrustning storlek kombineras. Först och främst i utformningen av den här delen, måste du först hitta den huvudsakliga verksamheten i vilken kategori, den allmänna stormarknaden närbutik typer av varor är alkoholhaltiga drycker och tobak, drycker, icke-häftmat (kex, snacks, lagad mat, Mat, tonic, etc.) Grönsaker, frukt, skaldjur, Supermarket Shelving färska köttprodukter, sojaprodukter, mjölprodukter, kokt mat Lu Cai, pickles kimchi, fryst mat, etc.), spannmål och olja, kryddor, dagliga behov Dag, strumpbyxor, toalettpapper, kök Sanitärvaror, plastprodukter, produkter av rostfritt stål, etc.), Stormarknad Shelving-stil kontorsmaterial, Supermarket Shelving-maskinvara små apparater, sängkläder, små varor som små smycken.

Layout: Det allmänna småköpsaffärsbutiket i vänster om dörren, om strukturen och orsakerna till linjen kan ligga på höger sida av dörren, är Supermarket Shelving värdesaker placerade i kassaskåpets baksida och Bredvid kassan mittemot dörren för att placera drycken Displayskåp och yoghurtskärmar, små varor som lätt kan stulen och svårt att hitta av kunder, så små varor placeras i allmänhet runt kassören, ytterdörren till de viktigaste icke- Häftklammer, dagliga nödvändigheter som är placerade på baksidan, de varor som är kopplade till Tillsammans, lätt att kunderna kan köpa, Supermarket Shelving om det är kommersiell gatafasad eller matsal och underhållning nära snabbmatbaserad dagligvaruhandel dagliga behov upp till 3- 5 delar av hyllorna kan vara, Supermarket Shelving huvudkanalen minst 0,9-1,2 m, Supermarket Shelving Del av området på grund av områdets och utrustningens storlekskonflikt kan vara minst 0,6 meter , Nakajima hylla storlek 1.4 m -1.6 m kan inte vara för hög.