Hem > Nyheter > Innehåll

Supermarket Shelving Selection And Design

Jun 19, 2017

Hyllor på hög nivå lägger i allmänhet mindre varumärken, Supermarket Shelving regionala varumärken av varor. Eftersom små varumärkesproducenter vanligtvis inte har för mycket budget för att sätta sina varor i en bättre position. Dessa varor är i allmänhet utvalda av den lokala affärschefen, snarare än av snabbköpets huvudkontor. Om du har ett litet märke av förtroende, släpp sedan köpa det.

Men det finns några speciella märken eller etnisk mat, Supermarket Shelving kommer att placeras på en högre hylla, och priset är inte billigt, förvänta sig lojala kunder oavsett hur man köper, så ta inte särskild hänsyn till varornas position.

Mellersta hyllor, det vill säga från toppen ner på andra tre-nivå hyllor, brukar betraktas som det centrala området, sätta de bästsäljande produkterna och andra stora märken. Heta föremål placeras vanligtvis i mitten av hyllorna och framför nivån på konsumentlinjen.

För att få den bästa positionen måste tillverkarna ibland betala mataffären. För snabbköpet är de låga priserna i detta område också olönsamma, Supermarket Shelving så i princip kan du se högre pris eller vinst av varor.

Det finns några medelstora varumärken för att stänga varumärkesnamnens dipljus, deras tillverkare är villiga att betala pengarna här och priset på dessa märken kommer att bli mycket lägre. Dessutom, Supermarket Shelving faktiskt, i det centrala området under hyllorna brukar kunna hitta mycket lägre priser liknande produkter.

Barn synhåll höjd område, generellt sett ett barn kommer att vilja, men också tillräckligt med produkten. Om du inte lämnar barnet hemma och tar med dig shopping, kommer en shoppare att spendera i genomsnitt 10% till 40% av pengarna. Om du inte spenderar pengar orealistiskt, ge dem en lollipop, en ballong, en burk läskedrycker, lite frukt Ye Hao, låt dem i alla fall vara tysta och så köper du saker.

Botten på hyllan lägger i allmänhet butikens eget varumärke, Supermarket Shelving, icke-märkesnamn och stora förpackningsprodukter. På grund av sitt eget varumärke än marknadsledaren i samma typ av varumärkesskillnad är priset lågt, så älskat av många konsumenter. Faktum är att många märkesvaruprodukter och stormarknadens egna varumärkesproducenter är desamma. Eftersom konsumenterna alltid hittar sätt att hitta dessa billiga märken är det inte nödvändigt för dem att ordna platsen för dem.

Medan det stora paketet av varor är stormarknaden och Sam Club (Sam's Club) och en bra stad (Costco), så butiker att konkurrera och lansera, på marken eftersom de är klara, är Supermarket Shelving någon annanstans inte lämplig, skarpa konsumenter. Naturligtvis kommer inte att missa Dessa priser på konkurrenskraftiga varor, det finns stora lådor spannmål, stora flaskor olivolja, stora förpackningar toalettpapper rullar och så vidare.

Supermarknaderna är i grunden använda glödlampor, eftersom glödlampor kommer att producera en välbekant färg, men inte energi är inte perfekt plats, så vissa experter föreslår en ny generation ljuskällor med LED-ljus. Även om de flesta av stormarknaderna för närvarande är ersatta med lysrörslysrör, för att öka ljusstyrkan, förbättra visning och köphastighet till en bättre effekt men ändå inte kan producera naturliga eller bekant med funktionens färg, det vill säga användningen av fluorescerande pulverblandning, och tillsats rött, Supermarket Shelving Green, Blue och annat lättmedel för att skicka en annan ljusfärg. Hur är ljuset på hyllorna i snabbköpet val och design?

LED-ljusfärgdiversitet, det vill säga lyxkyld LED-lampa, det ger en cool känsla och gör alla färger för att behålla de primära färgerna och nära de primära färgerna. lyxigt varmt LED-rör, vilket ger en varm känsla, som en fluorescerande lampa. För att förbättra originalets färg, betona den gula orangefärgen, minska det röda ljuset, den varma LED-lampan, ge en varm känsla, som samma ljus, behåll original ljus, stormarknad hyllande ljusblå, grön ljus nyans; kallt vitt ljusrör, producerar en cool känsla, behåll den ursprungliga färgen, objektets färg, för att stärka det gula ljuset, vilket reducerar rollen som rött ljus och kall skugga. Ovanstående två lampor ska användas för försäljningsområdet, om det fluorescerande ljuset i de svaga, öka effekten av rött glödlampa blir bättre.